Στα Γιαννιτσά σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΚΤΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Α.Ε. με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης την πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και αποφάσισε επί αυτού :

Το διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Α.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού, καλεί τους Μετόχους του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 και ώρα 17:00 που θα γίνει στα γραφεία του ΚΤΕΛ που βρίσκονται στα Γιαννιτσά, οδός Κουγιουμτζίδη 12, κατόπιν αιτήματος των α) Κοσκερίδη Παντελεήμονα, β) Σβολιαντόπουλου Χρήστου και γ) Φουλίδη Γεωργίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης : Ενημέρωση διαχείρισης αποθεματικών κεφαλαίων της εταιρίας.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση οφείλουν να πράξουν ότι ορίζει το άρθρο 15του Καταστατικού. Οι μέτοχοι μπορούν να αντιπροσωπεύονται με πληρεξούσιο που διορίζεται άλλος και μεεπιστολή. Γίνεται γνωστό ότι σύμφωνα μα το άρθρο 16 του καταστατικού, αναρτάται πίνακας στα γραφεία της εταιρίας με τα ονόματα των μετόχων που έχουν δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση.

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *