ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Αστικό ΚΤΕΛ Γιαννιτσών ξεκίνησε η αγορά επιβαρυμένου εισιτηρίου με τραπεζική κάρτα εντός του λεωφορείου.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι VISA, NBG PAY (Εθνική Τράπεζα) & MASTERCARD, προκειμένου οι επιβάτες να εξοικονομήσουν χρόνο, μειώνοντας τη συμφόρηση και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μην φέρουν συνεχώς χρήματα.

Με την ενεργοποίηση των ανέπαφων πληρωμών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα μπορούν να πληρώνουν το εισιτήριό τους “περνώντας” απλώς την κάρτα, το κινητό τηλέφωνο, ή το ρολόι τους (wearable συσκευές) στα μηχανήματα επικύρωσης εισιτηρίων.

Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να ανησυχούν για το αν έχουν μετρητά, ενώ παράλληλα δεν είναι ανάγκη να περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν εισιτήρια ή να αναζητούν από που θα τα προμηθευτούν.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Γιαννιτσών αναφέρει:

“Η υιοθέτηση του προγράμματος ανέπαφων πληρωμών, αποτελεί αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών των αστικών ΚΤΕΛ προς τους επιβάτες και προσδίδει προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν, καθώς απλοποιεί την διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου.

Κατά συνέπεια, η ανάγκη για χρήση μετρητών για την έκδοση εισιτηρίων αποτελεί παρελθόν, ενώ θα ενισχύσει ταυτόχρονα και το αίσθημα ασφάλειας των συναλλαγών των επιβατών που θα κάνουν χρήση της παρεχόμενης υπηρεσίας.”

Σταυρίδης Αναστάσιος (Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Γιαννιτσών)

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *